Skip to main content

OLLI KOIVISTO NIMITETTY AVESCO OY:N TOIMITUSJOHTAJAKSI

Olli Koivisto on nimitetty Avesco Oy:n toimitusjohtajaksi 2.9.2024 alkaen. Hän seuraa tehtävässä Teemu Raitista, joka on irtisanoutunut tehtävästään jatkaakseen uraansa muualla.

Olli Koivisto on kokenut liikkeenjohtaja ja koulutukseltaan tuotantotalouden insinööri. Uransa aikana hän on toiminut myynnin- ja projektinjohtotehtävissä Wärtsilässä, tuotehallinnan johtotehtävissä Sandvikillä ja viimeksi Fortacossa General Managerina.

Olli Koivisto aloittaa uudessa tehtävässään 2.9.2024 ja hän työskentelee Avescon Oy:n päätoimipaikassa Keravalla.

Avesco-konsernin CEO Mario Meier: “Olemme vakuuttuneita siitä, että Olli Koiviston mukanaan tuoma johtamiskokemus, täydennettynä hänen henkilökohtaisilla ominaisuuksillaan, vie Avesco Oy:n kasvua ja kehitystä eteenpäin kaikilla strategiamme mukaisilla osa-alueilla, tavoitellessamme ensiluokkaisen asiakaspalvelun edelläkävijyyttä.”

Esitämme tässä samassa yhteydessä myös vilpittömät kiitoksemme Teemu Raittiille hänen tinkimättömästi työpanoksestaan ja saavutuksistaan Avesco Oy:n toimitusjohtajana viimeisen lähes viiden vuoden aikana. Arvostamme suuresti niin hänen johtajuuttaan, liiketoimintaosaamistaan kuin häntä henkilökohtaisesti. Avesco Oy on Teemu Raittiin aikana kehittynyt ja vakiinnuttanut asemansa kypsänä jälleenmyyjäorganisaationa, jonka kyvykäs henkilöstö ja vahva johto ovat valmiita vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin.

Mario Meier

CEO, Avesco Group

 

Lisätietoja:

Laura Eskola, Head of HR, Avesco Oy

laura.eskola@avesco-cat.fi

+358 50 598 9239